Wat is een goede bureaulamp?

Wat is een goede bureaulamp?
18 mei 2021 42 Keer bekeken

Ben je op zoek naar een goede bureaulamp voor op jouw kantoor of thuiswerkplek? Dan zit je hier op de juiste pagina! Wij gaan jou namelijk in deze blog helpen om een goede bureaulamp voor jou uit te kiezen.

Wat kost een bureaulamp?

Als eerste vraag je je misschien af hoeveel een bureaulamp kost voordat je het gaan aanschaffen. Bureaulampen die wij aanbieden in ons assortiment zitten met de prijs tussen de €50-€300. De goedkopere modellen zitten bij ons tussen de €50-€100 terwijl de duurdere (meer design) modellen richting de €200-€300 bedragen.

Welke bureaulamp is handig voor bij mijn laptop?

De kans is aanwezig dat je een bureaulamp zoekt die handig is voor bij jouw laptop. Wij kunnen jou daarmee helpen! Wanneer je in ons assortiment bij kantoorverlichting de filter bureaulamp aanvinkt, zie je een aantal moderne bureaulampen tevoorschijn komen. De modellen die wij aanraden om naast jouw laptop te plaatsen, zijn modellen die eenvoudig in hoogte aan te passen zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan https://www.albeka.nl/bureaulamp-finja-zwart. Deze bureaulamp kan je zelf gemakkelijk verstellen in hoogte en dat maakt het ideaal voor bij jouw laptop.

Waarom koop je een bureaulamp?

Als je aan het kijken bent naar een goede bureaulamp, kunnen we je aanraden om eens te kijken naar ons assortiment aan kantoorverlichting! Binnen dit assortiment hebben wij ook een categorie bureaulampen waarin traditionele en design bureaulampen staan. Wanneer je op zoek bent naar een goede bureaulamp, dan is het handig om te weten om welke reden je het graag wil aanschaffen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een bureaulamp voor op jouw bureau? Dan is het aan te raden om een bureaulamp uit te kiezen die je zelf in hoogte kan verstellen zodat het licht van de lamp op de gewenste hoogte kan schijnen.

Bureaulampen met of zonder kap

Verder kan je kiezen uit bureaulampen met of zonder (verstelbare) kap. Deze verstelbare kap zorgt ervoor dat het licht van de bureaulamp licht geeft op de gewenste plek. Wanneer je kiest voor een bureaulamp zonder kap, dan zie je juist dat de lamp het licht van de bureaulamp meer verspreid. Afhankelijk van de reden waarom je een bureaulamp aanschaft, kan je de keuze maken om wel of geen lamp te kopen met een kap.

Bureaulampen met dimmer

Daarnaast zijn er bureaulampen met een dimfunctie. Deze bureaulampen zijn erg zuinig en hebben een lange levensduur. Een voorbeeld van zo’n zuinige bureaulamp is de https://www.albeka.nl/bureaulamp-pirro-zwart/.

Bureaulampen die je kan monteren aan je bureaublad

Daarnaast zijn er bureaulampen die je kan monteren aan je bureaublad. De bureaulamp kan worden gemonteerd door middel van een tafelklem zodat de lamp goed vast wordt gemaakt.

Kortom

Wij hopen dat je na het lezen van deze blog een idee hebt gekregen wat voor verschillende bureaulampen er zijn en wat voor jou een geschikte bureaulamp is! Mocht je toch nog twijfels hebben, dan kan je gerust contact met ons opnemen of je kan langskomen in één van onze showrooms!

Gerelateerde posts
Search engine powered by ElasticSuite