10 tips om je kantoor aan te kleden

10 tips om je kantoor aan te kleden
2 mei 2022 509 Keer bekeken

Je kantoor is helemaal ingericht en is voorzien van geweldige werkplekken. Toch mis je nog net die finishing touch. In deze blog gaan we je laten zien wat de mogelijkheden zijn buiten je standaard kantoormeubilair. Lees verder en laat je inspireren door de mogelijkheden!

Verlichting

Verlichting is misschien een van de meest voor de hand liggende opties als het gaat om het opleuken van je kantooromgeving. Toch zijn er supergave mogelijkheden waar je niet meteen aan denkt. Bekijk bijvoorbeelde deze te gekke akoestische lamp. Deze kun je boven je werkplek hangen, naast de standaard verlichting in je (systeem)plafond.

Daarnaast kun je ook eens kijken naar toffe bureaulampen. Bureaulampen creëren sfeer en rust op je werkplek. Ze zijn er in allerlei soorten en maten en kun je goed gebruiken op je bureau.

Neem eens een kijkje in het assortiment verlichting van Albeka.

Fotobehang en creatieve graphics

Even tussen deze 4 muren; wist je dat je de wanden van je kantoorruimte op talloze manieren kunt decoreren. Bijvoorbeeld met fotobehang of met een gave graphic. Daarin zijn de mogelijkheden natuurlijk eindeloos. Bovendien kun je door middel van een graphic of fotobehang die persoonlijke touch aan je kantoor- of loungeruimte geven en je boodschap naar je klanten nog duidelijker maken.

Muurbetimmering en moswand

Is fotobehang of een graphic niets voor jou? En ben je misschien meer op zoek naar een natuurlijke oplossing? Dan hebben we een geweldig idee. Je kunt je muur betimmeren met plankjes voor een supertoffe uitstraling. Er zijn hierin ook akoestische oplossingen.

Ben je gek op groen in kantoor? Dan is een moswand echte iets voor jou! Met een moswand creëer je een natuurlijke en kleurrijke omgeving. Je kan zelfs je eigen logo in mos krijgen voor een persoonlijke uitstraling.

Planten

Om nog even in het groen te blijven; planten op kantoor is altijd een goed idee. Het zorgt niet alleen voor meer kleur en een gezellige omgeving maar levende planten hebben ook een luchtverfrissende werking. Planten reinigen de lucht door CO2 om te zetten in zuurstof. Dat zijn twee vliegen in één klap. Planten op kantoor kan op allerlei manieren. Je kunt natuurlijk gebruik maken van plantenbakken, maar je kunt ook kiezen voor hangplanten, akoestische afscheidingen met planten en archiefkasten met planten. The sky's the limit!

Roomdividers en wandpanelen

Met roomdividers kun je je kantoorruimte makkelijk opdelen in verschillende afdeling, zonder een hele wand te moeten plaatsen. Je behoudt dus lekker je ruimte, maar creëert wel een rustigere omgeving. Bovendien geven deze roomdividers meer kleur en sfeer aan je kantoorruimte en hebben ze een akoestische werking.

Wandpanelen zorgen ook voor akoestische werking. Deze zijn er ook in allerlei soorten en maten. Hieronder zie je ze bijvoorbeeld met een boekenplank en zelfs met een klok. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt!

Hockers/krukjes bij je werkplek

Door bij je werkplek een hocker of krukje te plaatsen kun je makkelijk aanschuiven bij je collega. Zeker als deze verrijdbaar is is dit superhandig. Een hocker of krukje bij elke werkplek op kantoor is dus ideaal en geeft bovendien meer sfeer.

Vloerkleden

Een vloerkleed geeft een huiselijke en warme sfeer in elke kantoorruimte. Plaats er een onder je ontvangstset of bijvoorbeeld onder je werkplek. Er zijn talloze nieuwe oplossingen verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Ook bij Albeka hebben we een mooi aanbod vloerkleden.

Maar kijk ook eens online voor een tweedehands of zelfs vintage vloerkleed. Deze vintage vloerkleden hebben vaak een mooie patina en geven je kantoorruimte een nog meer authentieke look!

Organische vormen

We dagen je uit om wat minder te denken in rechte lijnen. Tegenwoordig zijn juist ronde vormen helemaal in. Combineer een rond vloerkleed bijvoorbeeld met een “rondere” fauteuil en laat je verrassen door het resultaat.

Ontspanning op kantoor

Af en toe kan het best lekker zijn om tijdens je werk achter je nieuwe bureau of gebruikte bureau even wat anders te doen. In dat geval is een dartbord of bijvoorbeeld een bokszak op kantoor helemaal geen gek idee. Je kan tijdens je werk even je gedachten verzetten en bovendien geeft het een speelse uitstraling op kantoor.

Persoonlijke touch

Wat je ook kiest op kantoor, een persoonlijke touch is altijd goed! Of dit nu decoratie in je huisstijlkleuren zijn, je logo in een moswand of een foto aan de muur; het zijn allemaal mooie voorbeelden. Denk eens na over wat je nog meer zou kunnen doen om er een nog persoonlijkere touch aan te geven. Zit je bedrijf bijvoorbeeld in de houtbranche? Wellicht is het tof om dan een salontafel van een boomstam te maken.

Heb je een bedrijf in de groenvoorziening? Dan kan iets met een grasmat misschien wel heel gaaf zijn. Wees creatief en kom tot gave ideeën om je kantoor nog persoonlijker te maken!

Alles is mogelijk

Nu heb je een heel aantal super toffe ideeën om je kantoorruimte creatief aan te kleden en naar eigen smaak te decoreren. Ben jij op zoek naar die aankleding op je kantoor, maar kom je er niet helemaal uit? Bij Albeka ben je naast kantoormeubilair ook op het juiste adres voor te gekke decoratieve oplossingen. Neem gerust contact met ons op voor de uitgebreide mogelijkheden en bekijk hier ook mooie kantoor inrichten voorbeelden van kantoormeubelen shop Albeka.

Gerelateerde posts
Search engine powered by ElasticSuite